Praktische informatie

Kaartjes

Kaartjes voor de filmvoorstellingen kan je online via deze site kopen. Klik op de knop ‘Koop Tickets’ bij de detailinformatie van de film die je wilt bezoeken. Op vrijdag is de toegangsprijs € 5,- en op zondag € 3,-. Een drankje en een snack is in de prijs inbegrepen. Je kunt betalen via iDEAL. Een half uur voor aanvang van de voorstelling stopt de online kaartverkoop. Is de film nog niet uitverkocht dan kun je bij de kassa van het filmhuis een kaartje kopen (graag met pin betalen).

Kaartverkoop Filmhuis Den Dollywood

De filmzaal heeft een capaciteit van 47 personen. Vanwege de huidige Coronamaatregelen kunnen we voor de vrijdagavond voorstellingen max. 13 kaartjes verkopen. Voor de zondagmiddag voorstellingen kunnen we max. 8 volwassen tickets en max. 18 kindertickets verkopen. 

Let op: bij het online kopen van tickets voor zondag moet je apart de volwassen- en kindertickets bestellen. Uiteindelijk komen ze wel in 1 winkelmandje terecht en kun je ze in 1x betalen.

Den Dollywood werkt niet met vaste plaatsen. In de zaal zullen de vrijwilligers van het filmhuis je naar je plek wijzen. Houd hierbij rekening met 1,5 meter afstand. Het is fijn als iedereen een kwartier voor aanvang van de film aanwezig is.

Bereikbaarheid

Je kunt het beste op de fiets naar Den Dollywood komen. Het filmhuis is makkelijk bereikbaar via de fietsbrug bij de Willem Coxlaan. Ook is het mogelijk bij Den Dollywood te komen per fiets of auto via de Dolderseweg, afslag Vijverhof (bij de brandweer).

Huisregels

De huisregels van Den Dollywood kun je hier lezen.

Contact

Filmhuis Den Dollywood vind je aan de Vijverhof 26, Den Dolder (Hoofdgebouw Vijverhof).

Voor meer informatie: filmhuisdd@gmail.com

Altijd op de hoogte van het filmprogramma?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.