Laden Films

« Alle Films

  • Dit film is voorbij.

Toy Story 4 | 2019 | Animatie

20 september 2020 : 15:00 - 16:45

€ 3,00

Na drie films leek de cirkel rond te zijn, maar negen jaar na ‘Toy Story 3’ komt Disney/Pixar alsnog met een vierde film.

Kleuter Bonnie laat veel van de haar geschonken speeltjes liggen, tot grote frustratie van sheriff Woody. De eerste dag op de kleuterschool belooft voor het meisje een spannende dag te worden. Ze vindt maar moeilijk aansluiting bij de andere kinderen en zet het dus maar op een knutselen. Woody, die zichzelf heeft meegesmokkeld in Bonnies rugtas, gooit haar een oud stuk plastic bestek toe. Met wat ijzerdraad en opplakoogjes maakt ze een nieuw stuk speelgoed en doopt hem Forky. Bonnie en haar nieuwe speeltje zijn onafscheidelijk. Tot grote verbazing van Woody blijkt Forky te leven en wil hij – overtuigd dat hij bij het vuilnis hoort – niets liever dan ontsnappen.

Als er één centraal thema in Toy Story 4 aan te wijzen is dan is het wel dat het een voorrecht is om speelgoed te zijn. Forky vindt zichzelf een stuk gereedschap dat thuishoort in de vuilnisbak en Woody praat dan ook de blaren op zijn plastic tong om hem te doen inzien dat hij veel meer dan dat is. 

“Opnieuw oogst Pixar/Disney bewondering voor de inventiviteit die in deze vervolgfilm is gestopt. De kwaliteit van de animaties is weer van een ongekend, hoog niveau. Vooral de kermis, waar een groot deel van de film zich afspeelt, is wat details betreft een lust voor het oog. Bovendien heeft het verhaal veel emotionele lagen, ongekend voor een animatiefilm.” (AD-5 sterren)

Duur: 100 min.

kijkwijzer-6Created with Sketch.
kijkwijzer-geweldCreated with Sketch.
kijkwijzer-engCreated with Sketch.

Gegevens

Datum:
20 september 2020
Tijd:
15:00 - 16:45
Kosten:
€ 3,00

Locatie

Filmhuis Den Dollywood
Bekijk de site van Locatie