Laden Films

« Alle Films

  • Dit film is voorbij.

Top Gun: Maverick | 2022 | Actie

17 februari 2023 : 20:30 - 22:45

€ 5,00

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw.

Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

Verder met o.a. Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris.

“Maar het zijn de adembenemend in beeld gebrachte vlieg- en vechtscènes, met Cruise als middelpunt, die je in Top Gun: Maverick op het puntje van je stoel houden, meer nog dan bij het origineel. Sensationeel goed gedaan.” – ★★★★ De Telegraaf

Top Gun: Maverick krijgt iets voor elkaar wat vrij zeldzaam is in de filmindustrie: een vervolg dat veel beter is dan het origineel.” – ★★★★ Cinemagazine

Duur: 131 min.

kijkwijzer-12Created with Sketch.
kijkwijzer-geweldCreated with Sketch.

Gegevens

Datum:
17 februari 2023
Tijd:
20:30 - 22:45
Kosten:
€ 5,00

Locatie

Filmhuis Den Dollywood
Bekijk de site van Locatie