Laden Films

« Alle Films

  • Dit film is voorbij.

Spider-Man: Into the Spider-Verse | 2018 | Animatie

22 september 2019 : 15:00 - 17:00

€ 3,00

Spider-Man: Into the Spider-Verse won de BAFTA, Golden Globe en Oscar voor Beste Animatiefilm. De animatiefilm is een van de weinige niet-Disney-films die sinds het bestaan van de Oscars (2001), in deze categorie wint. 

In Spider-Man: Into the Spider-Verse maken we kennis met Miles Morales, een tiener uit Brooklyn. Hij ontdekt de eindeloze mogelijkheden van het Spider-Verse, waar ook anderen het masker van Spider-Man dragen. Miles en zijn nieuwe vrienden nemen het op tegen Kingpin, een rasechte schurk die het de nieuwe vrienden flink lastig maakt. Slagen ze erin Kingpin een lesje te leren?

De Amerikaanse stemmencast bestaat onder andere uit Shameik Moore, Jake Johnson en Nicolas Cage. In Nederland lenen bekende namen als Ronnie Flex, Thijs Römer, Levy van Kempen en Kim van Kooten hun stem aan de personages.

Phil Lord en Christopher Miller, de creatievelingen achter o.a. The Lego Movie en 21 Jump Street, geven met hun unieke talent een frisse kijk op de wereld van Spider-Man. Ze gebruiken hiervoor een grensverleggende en ongeëvenaarde visuele stijl.

Duur: 117 min.

kijkwijzer-6 Created with Sketch.
kijkwijzer-eng Created with Sketch.
kijkwijzer-geweld Created with Sketch.

Duur: 117 min.

kijkwijzer-6 Created with Sketch.
kijkwijzer-eng Created with Sketch.
kijkwijzer-geweld Created with Sketch.

Gegevens

Datum:
22 september 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€ 3,00

Locatie

Filmhuis Den Dollywood
Website:
dendollywood.nl