Laden Films

« Alle Films

  • Dit film is voorbij.

Sing 2 | 2022 | Animatie/Komedie

20 november 2022 : 15:00 - 17:00

€ 5,00

Net als het eerste deel zit ‘Sing 2’ zit vol met vele rock- en popklassiekers, spectaculaire optredens, prachtige animatie, humor en gevoel. Al met al een feel-good film voor het hele gezin!

Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu wil hij een nog grotere uitdaging aangaan: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoreuze Redshore City. Buster en zijn muzikale vrienden proberen binnen te komen bij het kantoor van het wereldberoemde Crystal Entertainment dat wordt gerund door een meedogenloze wolf genaamd Bobby Cannavale.

In een wanhopige poging om de aandacht van meneer Crystal te trekken, belooft Gunter spontaan dat de leeuw en rocklegende Clay Calloway in zijn nieuwe show zal optreden. Het probleem is echter dat Buster Clay nog nooit heeft ontmoet en dat de artiest, na het verlies van zijn vrouw tien jaar geleden, zich nooit meer in het openbaar heeft vertoond. Ze komen er ook achter dat meneer Crystal een  gangster is die alleen aan zichzelf denkt en tegen wie je beter niet kunt liegen.

Wat voor Buster begint als een droom over groots succes, verandert in een emotionele les over hoe de kracht van muziek zelfs een gebroken hart kan helen.

Duur: 110 min.

kijkwijzer-6Created with Sketch.
kijkwijzer-geweldCreated with Sketch.
kijkwijzer-engCreated with Sketch.

Gegevens

Datum:
20 november 2022
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€ 5,00

Locatie

Filmhuis Den Dollywood
Bekijk de site van Locatie