Laden Films

« Alle Films

  • Dit film is voorbij.

Ralph breaks the internet | 2019 | Familie

23 februari : 15:00 - 17:00

€ 3,00

In dit vervolg op Wreck-it Ralph zien de figuurtjes uit de speelhalspellen een nieuwe vijand opdoemen. Het internet zit namelijk vol onbekende geheimen en verleidingen. Ralphs voormalige vijand, maar inmiddels beste vriendin Vanellope, verveelt zich dood in haar kleurrijke racespel waarin eigenlijk nooit meer iets spannends gebeurt. Ralph probeert de sleur te doorbreken door een bonuslevel in Vanellopes spel te introduceren. De gewaagde race die volgt loopt hopeloos verkeerd af en het stuurwiel van Vanellopes klassieke arcadespel breekt.

Omdat het spel niet langer meer gemaakt wordt, zit er niets anders op dan diep in de buidel te tasten voor een nieuw stuurwiel. De enige plek waar het attribuut nog te verkrijgen is, is op internet. Ralph, Vanellope en hun computervrienden moeten online geld bij elkaar zien te scharrelen om het stuur via eBay te bemachtigen. Door een stupide actie van de impulsieve Vanelope is de prijs ook nog eens flink opgelopen.

Juist door het vermogen tot zelfspot en het aankaarten van de moderne digitale wereld waarin communiceren op een wel hele aparte manier gebeurt, is dit tweede deel van Wreck-It Ralph een geslaagd animatie-avontuur met lagen voor zowel jeugdige kijkers als een volwassen publiek.

Duur: 112 min.

kijkwijzer-6 Created with Sketch.
kijkwijzer-geweld Created with Sketch.
kijkwijzer-eng Created with Sketch.

Duur: ??? min.

kijkwijzer-AL Created with Sketch.
kijkwijzer-groftaalgebruik Created with Sketch.
kijkwijzer-seks Created with Sketch.
kijkwijzer-eng Created with Sketch.

Gegevens

Datum:
23 februari
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€ 3,00

Locatie

Filmhuis Den Dollywood
Website:
dendollywood.nl