Laden Films

« Alle Films

  • Dit film is voorbij.

Long shot | 2019 | Actie/avontuur

6 maart : 20:30 - 22:30

€ 5,00

Charlotte Field (Charlize Theron) is een topdiplomate met een talent voor… alles eigenlijk. Fred Flarsky (Seth Rogen) is een werkloze journalist met een uitgesproken mening en een neus voor problemen. De twee hebben absoluut niets met elkaar gemeen, behalve dat zij ooit z’n babysitter was. Terwijl Charlotte zich opmaakt voor een plotse gooi naar het presidentschap, neemt ze in een nostalgische opwelling Fred aan als haar speechschrijver. Al snel leidt hun intense samenwerking tot een onwaarschijnlijke affaire, die haar campagne ten val kan brengen nog voor ze goed en wel begonnen is……

Is Long Shot vernieuwend? Absoluut niet, maar dat maakt de film niet minder leuk. Het voelt alsof je terug wordt gekatapulteerd naar de betere romkoms uit de jaren negentig, toen goede acteurs en scenaristen nog oprecht plezier vonden in het geknoei van de liefde.

NRC – 4 sterren “Geestige, terloopse updates en verwijzingen naar hedendaagse kwesties zorgen dat de personages charmeren.”

De Telegraaf – 4 sterren “Deze romcom van regisseur Jonathan Levine is een soort Notting Hill, met de hedendaagse Amerikaanse politiek als decor.”

Trouw – 4 sterren “Bovenal laat Long Shot zien hoe belangrijk humor is. In het dagelijks leven, in politiek, en vooral in de liefde natuurlijk.”

 

Duur: 124 min.

kijkwijzer-12 Created with Sketch.
kijkwijzer-eng Created with Sketch.
kijkwijzer-groftaalgebruik Created with Sketch.

Gegevens

Datum:
6 maart
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€ 5,00

Locatie

Filmhuis Den Dollywood
Website:
dendollywood.nl