Laden Films

« Alle Films

  • Dit film is voorbij.

Brandweerman Sam: Klaar voor actie! | 2018 | Animatie

26 september : 15:00 - 16:00

€ 5,00

Ter gelegenheid van deze film komt de brandweer naar Den Dollywood en kunnen de kinderen een echte brandweerauto bekijken!

De video van Sam’s reddingsactie op de nieuwe website van Piekenpolder gaat viraal en wordt ook opgemerkt door een beroemde Hollywood regisseur. Hij wil dat Sam de hoofdrol gaat spelen in zijn nieuwe film. Alleen wil de jaloerse tegenspeler van Sam deze rol ook en heeft er alles voor over om het van Sam af te pakken. Tijdens het filmen gebeuren er plotseling allemaal ongelukjes waarbij Sam gewond had kunnen raken. Daarom treft hij een aantal voorzorgsmaatregelen. Wanneer Sams tegenspeler het veiligheidslint van een vluchtauto doorknipt, vindt er een heel gevaarlijk ongeluk plaats. Alsof het allemaal niet erg genoeg is, lijkt het ook alsof het de schuld van Sam is. Mag Brandweerman Sam de film nog afmaken en komen Sarah en Mandy erachter wiens schuld het echt is?

De makers van Brandweerman Sam zijn er weer in geslaagd om een spannende en leuke film te maken voor de kleine fans van deze serie. Het is precies spannend genoeg om de aandacht van peuters en kleuters vast te houden, maar niet té eng voor de kleintjes.

Duur: 62 min.

kijkwijzer-AL Created with Sketch.

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
€ 5,00

Locatie

Filmhuis Den Dollywood
Site:
dendollywood.nl